Inrichtingsplan
Wanneer u kiest voor professionele controlekamer inrichting, dan is het belangrijk dat deze tot in de kleinste details voldoet aan uw wensen. Uw controlekamer inrichten doet u namelijk niet iedere week. Dit is een op maat gemaakt concept wat op de toekomst ingericht moet zijn. Daarom zijn onze producten modulair, aanpasbaar en uitbreidbaar en in verschillende uitvoeringen en afmetingen verkrijgbaar. Door gebruik te maken van kwalitatief hoogwaardige materialen zijn we in staat om een naar uw eigen wens professioneel product samen te stellen. Wij gaan graag met u om de tafel om uw inrichting op maat voor u te realiseren.
Wanneer eventuele aanpassingen zijn doorgevoerd en we hebben de offerte uitgewerkt kunnen we na akkoord aan de slag met het daadwerkelijke project.
Altijd een geweldig moment, samen lopen we de nieuwe inrichting door en geven we waar nodig uitleg.
Realisatie van uw inrichting door onze professionals. De projectmanager is tevens het directe persoonlijke aanspreekpunt tijdens het gehele proces.
controlekamer inrichtingsplan Centralist aan het werk in de controlekamer
Van ontwerp tot realisatie Wij begeleiden u het gehele project
montage van een 24-7 werkplek controlroom inrichting 24-7 werkplekken inrichting Centralist achter meerdere beeldschermen Controlekamer inrichting ontwerp
Een ontwerp op maat van uw ideale controlekamer of meldkamer voorzien van 2D en 3D impressies.
Operator aan het werk toezichthouder
> Werkplek-analyse door een technisch adviseur. > Inrichting/advies rapportage. Rekening houdend met de nieuwste trends in technieken. > Uitgewerkt 3d voorstel. > Plan van aanpak inrichting controlekamer. > Fat test. > Oplevering: Werkplek demonstratie en fijn afstelling van het meubilair op wens van de gebruiker. > 2 maanden check-up. Nacontrole van het geplaatste meubilair. > Klant-tevredenheidsonderzoek. Vragen c.q. uitleg werkplek-inrichting en bekabeling. > 2 jaarlijks telefonisch contact/overleg (waar nodig bezoek op site) klanttevredenheid. > 6 jaar garantie. Volledige fabrieksgarantie op constructie- en/of materiaalfouten.
PROTOCOL .
Onze aanpak
De oplevering
Visualisatie helpt bij de beeldvorming
Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.
CONTACT US