Adriaen Banckertstraat 16 - 3115 JE Schiedam - T: 010-409 18 28 - info@burensystems.com

VCA gecertificeerd ISO 9001

© 2018, Buren Systems International BV

Scheidingswanden

 

De scheidingswanden zijn onderverdeeld in:

 

Alu Systeem wanden SYSTEM 75/43/37  is een van de meest volledig systemen. Het biedt een van de hoogste geluidsabsorptie niveaus op de markt. Snelle montage, de wanden met aluminium structuur en tot een dikte van 75mm. hebben geen speciale verbindings- noch eindelementen nodig. De wanden zijn: bespeldbaar, akoestisch, aanpasbaar, formolvrij, recyclebaar, bekabelbaar, organiseerbaar, zeer stabiel en zij kunnen tegen een stootje.

Akoestische wanden

Brochure

Mobility De opvouwbare scheidingswand. Wandelementen van 800 en 1000mm. breed x maximaal 1800mm. hoog. Gekoppeld middels scharnieren en voorzien van een in elkaar passend onderstel met zwenkwielen. Leverbaar met gestoffeerd wandvlak of met melamine wandvlak of een wandvlak van transparante of gekleurde kunststof.

De Mobility wanden zijn uitklapbaar | opvouwbaar | Eenvoudig verplaatsbaar | Eenvoudig op te bergen | Overal toepasbaar

Opvouwbare wandelementen

Brochure

Stand Alone De nieuwe generatie van akoestische oplossingen: praktisch en esthetisch voor uw bureau. De wanden zijn mooi, praktisch en ecologisch, staat in enkele seconden en verhoogt onmiddellijk het comfort van de werkomgeving.

 

De brochure Stand Alone biedt onder andere:

Deskmate De nieuwe generatie van akoestische oplossingen: praktisch en

esthetisch voor uw bureau!

Cabanes Eenvoudige oplossing voor akoestische problemen op de werkvloer.

Zij kunnen dienst doen als telefoonhokje (opgehangen aan de muur of op de

grond geplaatst) of als afscherming van onesthetische of rumoerige toestellen

zoals printers, servers en koffiemachines.

Side panels Akoestisch comfort in uw omgeving, aanpakken van uw opbergkasten.

Flexi, Swell De ruimte verdelers. Flexibele stand alone scheidingswand. Overal te plaatsen en gemakkelijk mee te nemen/opbergen.

Albero's haag Visuele scheidingspanelen in de vorm van een blad. De vilten-panelen, in verschillende maten en kleuren, zijn licht en recyclebaar. Waardoor ze in een aangename organische "haag" te vormen zijn.

Nautile Geknipt voor wachtzalen en publieke ruimtes. Individueel of samen stelbaar.

K-Bench Deze bank in honingraat constructie kan verschillende vormen aannemen en kan naar ieders wens overal worden ingezet, zowel binnen als buiten.

Ecologische wanden

Brochure

Desktop Akoestische bureau panelen voor kantoor, Call center, lesruimtes. Ideaal voor drukke rumoerige ruimtes waar veel telefonisch overleg wordt gepleegd. Het absorberende vermogen van de panelen zorgt voor een rustig werkklimaat zodat het concentratievermogen en de productiviteit wordt verhoogd. Zeer eenvoudige montage d.m.v. klembevestiging.

Akoestische bureau panelen

Brochure

Mood Lounge systemen MOOD LOUNGE elementen zijn eenvoudig en tonen sterke lijnen, de essentie.

De verscheidenheid aan elementen laat toe verschillende opstellingen toe te passen in bv. wachtruimtes en vergaderplekken. Aangename en uitnodigende ruimtes, de beheersing van het geluid en een perfecte afwerking zijn er een gevolg van.

 

Naast praktische en comfortabele zitten biedt dit systeem de mogelijkheid tot afscheiding met akoestische eigenschappen.

Akoestische lounge elementen

Brochure

Covid-19 scheidingswanden Speciaal ontworpen voor controlekamers en meldkamers.

Akoestische lounge elementen