24 uurs stoelen
Onmisbaar in een 24-7 werkplekomgeving is een ergonomische bureaustoel met een hoog comfort. Een bureaustoel die continue gebruikt wordt, is uitgevoerd met een extra zwaar en robuust mechaniek en heeft een vuilafstotende, slijtvaste stoffering en is eenvoudig te reinigen. De armleggers en rugleuning kunnen ook tegen een stootje. De stoelen zijn oersterk voor intensieve werkzaamheden zoals observatie en bewaking. Door wisselende gebruikers is de stoel eenvoudig en soepel verstelbaar. Comfort staat voorop. Dat comfort wordt verkregen door: De extra dikke ergonomisch gevormde kussens. De rug- en zitkussens zijn uitgevoerd met drukpunt ondersteunend en vochtregulerend koudschuim vulling met een hoge ventilerende eigenschap. Bediening voor zowel links- als rechtshandigen. Afstemming op lichaamsgewicht. Dynamisch zitten.
B ij een gezonde werkplek is een goede ergonomische bureaustoel essentieel. Een stoel waarin alle kennis op het gebied van ergonomie, technologie en duurzaamheid samenkomt. Een systeem dat mensen bewust maakt van hun zitgedrag en hen daarbij actief ondersteunt. Haal het beste uit uzelf. Gezond werken houdt in een actieve dynamische zithouding die wordt onderbroken door een beweegmoment. Niet alleen kun je hierdoor fysieke klachten voorkomen, ook word je productiever. Verzuim omlaag, tevredenheid omhoog. Met dynamisch zitmeubilair wordt een actieve zithouding gestimuleerd zodat je niet steeds in dezelfde houding werkt. Dynamisch zitten zorgt voor een betere doorbloeding van je spieren. Wat er voor zorgt dat je langer geconcentreerd kunt blijven werken. Daar hoort een goede ergonomische stoel bij die niet alleen dynamisch instelbaar is, maar ook een stoel die de bewegingen van de gebruiker volgt en aan de rug, armen en bekken de juiste ondersteuning biedt. Zo wordt er een gezonde werkplek gecreëerd.
Axia Focus 24/7
Secur Basic 24/7
Secur Exclusive 24/7
Er zijn verschillende stoelen die ervoor zorgen dat u actiever zit en bewegend werkt. Elk persoon heeft specifieke wensen voor comfortabel zitten maar ook niemand heeft hetzelfde postuur. Groot of klein, zwaar of tenger, het telt allemaal mee. Het hangt vaak ook af van de werkzaamheden en de dynamiek tijdens het werk welke stoel het beste bij u past. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!
Gezond werken = een gezonde wer kplek met als doel: building happy people
Brochure stoelen Brochure stoelen