Kantoorwerkplekken

 Sta-zit werkplekken
 Ergonomisch meubilair
 Gezond werken

Ons kantoor Uw werkplek


Met plezier naar het werk gaan en daar in een gezonde en aantrekkelijke omgeving samen met uw collega's uw werk kunnen doen, dat wil toch iedereen? Werknemers in een goede kantoorinrichting voelen zich prettiger, functioneren aantoonbaar beter en zijn het visitekaartje voor uw bedrijf. Een ideaal kantoor of perfecte indeling van de ruimte is echter per bedrijf verschillend en vaak een combinatie van functie en uitstraling. Wij nemen u in dit boek daarom graag mee langs inspirerende kantoorinrichtingen.


Van de enkele werkplek tot een volledige kantoorinrichting, ons team staat altijd voor u klaar!


Kantoor inrichting
Hoe gaan wij slim om met het creëren van een gezonde werkplek

Langdurig werken in een zelfde houding kan klachten veroorzaken. Vooral een combinatie van een belastende werkhouding en werken onder tijdsdruk vergroot de kans op klachten. Een werkplek die aan de norm gezond voldoet is ergonomisch, dynamisch en bevordert de productiviteit. Zodat u zich fit blijft voelen en met tevredenheid naar de werkplek terugkeert. Ons meubilair voldoet aan alle Arbo eisen en 
NEN normeringen. 

De werkplekken zijn hoogte verstelbaar en ontwikkeld met hoogwaardige materialen. Duurzaam en robuust met een stijlvolle uitstraling. Elektrisch in hoogte verstelbaar waardoor u zowel staand als zittend kan werken. Op deze manier kunt u het bureau op de gewenste hoogte verstellen wat voor een zorgeloze en comfortabele werksfeer zorgt. Het afwisselend staan en zittend werken heeft een positieve uitwerking op de medewerker waardoor klachten kunnen verminderen.

Brochure
Meer informatie treft u in de brochure of laat uw gegevens achter dan nemen onze experts contact met u op.


Neem ook een kijkje bij onze:

Werkplekverlichting >

Ergonomische stoelen >

Akoestische bureau-panelen >